Antalya Yangın Haberleri - Xoxl5mxzbdrh5m - Antalya'da 17 metrelik tur teknesi alev alev yandı.

Antalya Yangın Haberleri - Xoxl5mxzbdrh5m - Antalya'da 17 metrelik tur teknesi alev alev yandı.. Antalya son dakika haberleri : Antalya'da 4 yıldızlı otelde yangın. Elyaf yastık bu hale getirdi. Sera ve ağaçları yanan kadınlar gözyaşına boğuldu. 17:22 ameliyatsız kalp kapağı değişimi.

Antalya yangın ile ilgili 12 haber listeleniyor. Antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb), soğuk hava deposu üretimi yapılan fabrikada saat 08.00 sıralarında başlayan yangın, yaklaşık 2,5 saat süren müdahale sonucu kontrol altına alındı. 24 saat günün önemli haberleri ve gelişmeleri. Antalya yangın ile ilgili haberleri ve en son gelişmeleri dünyabulteni.net'te bulabilirsiniz. Ne tesadüf ki tamda otellik alanda yangın.

Coxzeu9ah1wa M
Coxzeu9ah1wa M from www.gunhaber.com.tr
Yangın, yaklaşık 1 saatlik çalışma sonunda kontrol altına alındı.yangın, saat 09.30. Bir nedenle başlayan yangını görenler durumu hemen polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Antalya'da, bir site bahçesinde yer alan trafoda çıkan yangın korkuttu. Antalya yangın etiketine sahip 2 sonuç bulundu. Haber, haberler, güncel haberler, internet haber,son dakika haberleri, tv100 farkıyla takip edin. Antalya yangın ile ilgili 13 haberin 1/1 sayfası gösterilmektedir. Yangın, saat 18.30 sıralarında antalya'nın muratpaşa ilçesi kışla mahallesi 48 sokakta meydana geldi. Antalya son dakika haberleri ve antalya haber ile ilgili video, anlık canlı gelişmeler en son haber'de.

Tarihe göre okunma sayısına göre i̇lgili içeriğe göre.

Antalya'nın kumluca ilçesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Son dakika antalya haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Manavgat'ta yangın, 4 mahalle tehlikede. Yangın, saat 18.30 sıralarında antalya'nın muratpaşa ilçesi kışla mahallesi 48 sokakta meydana geldi. .ve antalya yangın hakkında en güncel gelişmeleri haber 7'de takip edin. Antalya yangın haber ve haberleri! Antalya yangın haberleri ile ilgili geçmişten bugüne posta'da 8 haber bulunmaktadır. Antalya'daki orman yangını kontrol altına alındı. 26.05.2019 19:33 | son güncelleme: Antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb) soğuk hava deposu üretimi yapılan fabrikada yangın çıktı. Antalya osb'de son dakika yangın haberi! Antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb), soğuk hava deposu üretimi yapılan fabrikada saat 08.00 sıralarında başlayan yangın, yaklaşık 2,5 saat süren müdahale sonucu kontrol altına alındı. Antalya'da 5 noktada orman yangını.

Antalyalya'nın kumluca ilçesinde bulunan ormanlık alanda çıkan yangın hala devam ediyor. Antalya'da 5 noktada orman yangını. Antalya yangın içerikleri, son dakika haberleri ve daha fazlası haber7'de. Fabrika işçileri ve itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın. Antalya'da organize sanayi bölgesi'nde yangın çıktı.

Wkuvcjo424anjm
Wkuvcjo424anjm from i.sozcu.com.tr
Tarım, hayvancılık, gıda ve tarım teknolojisi haberleri, son dakika haberleri, yerel ve dünyadan tarıma dair en güncel. Antalya yangın içerikleri, son dakika haberleri ve daha fazlası haber7'de. Sera ve ağaçları yanan kadınlar gözyaşına boğuldu. Antalya'da organize sanayi bölgesi'nde yangın çıktı. .son dakika haberleri ve en önemli gelişmeleri posta gazetesi resmi sitesinde. Ana sayfa haberler antalya yangın haberleri. Antalya organize sanayi bölgesi'nde yangın çıktı. Yangın, yaklaşık 1 saatlik çalışma sonunda kontrol altına alındı.yangın, saat 09.30.

Antalyalya'nın kumluca ilçesinde bulunan ormanlık alanda çıkan yangın hala devam ediyor.

Antalya'nın aksu ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına lındı. Antalya'da 5 noktada orman yangını. Yaşlı kadın yanmaktan son anda kurtarıldı. Antalya'da organize sanayi bölgesi'nde yangın çıktı. Antalya'da 17 metrelik tur teknesi alev alev yandı. Haber, haberler, güncel haberler, internet haber,son dakika haberleri, tv100 farkıyla takip edin. 24 saat günün önemli haberleri ve gelişmeleri. Antalya'daki orman yangını kontrol altına alındı. Tarım, hayvancılık, gıda ve tarım teknolojisi haberleri, son dakika haberleri, yerel ve dünyadan tarıma dair en güncel. Antalya yangın içerikleri, son dakika haberleri ve daha fazlası haber7'de. Antalya'nın muratpaşa ilçesinde evde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Antalya son dakika haberleri : Alanya'da 4 yıldızlı otelde yangın.

Antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb) soğuk hava deposu üretimi yapılan fabrikada yangın çıktı. Antalya osb'de son dakika yangın haberi! Antalya yangın haberleri ile ilgili geçmişten bugüne posta'da 8 haber bulunmaktadır. Sera ve ağaçları yanan kadınlar gözyaşına boğuldu. Antalya yangın içerikleri, son dakika haberleri ve daha fazlası haber7'de.

3hrhtmbbgx7bbm
3hrhtmbbgx7bbm from i2.milimaj.com
Haber, haberler, güncel haberler, internet haber,son dakika haberleri, tv100 farkıyla takip edin. .son dakika haberleri ve en önemli gelişmeleri posta gazetesi resmi sitesinde. Dumandan etkilenen bir işçi ambulansla hastaneye kaldırıldı. 30 haziran 2020, 00:20 0 yorum. Antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb), soğuk hava deposu üretimi yapılan fabrikada saat 08.00 sıralarında başlayan yangın, yaklaşık 2,5 saat süren müdahale sonucu kontrol altına alındı. Çin'de yapılan drone şovu guinness rekorlar kitabı'na girdi. 24 saat günün önemli haberleri ve gelişmeleri. Antalya'daki orman yangını kontrol altına alındı.

Yaşlı kadın yanmaktan son anda kurtarıldı.

Antalya'da organize sanayi bölgesi'nde yangın çıktı. 24 saat günün önemli haberleri ve gelişmeleri. Antalya yangın içerikleri, son dakika haberleri ve daha fazlası haber7'de. Antalya son dakika haberleri : Antalya yangın etiketine sahip 2 sonuç bulundu. Antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb) soğuk hava deposu üretimi yapılan fabrikada yangın çıktı. Dumandan etkilenen bir işçi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Antalya'daki orman yangını kontrol altına alındı. Ne tesadüf ki tamda otellik alanda yangın. Haber, haberler, güncel haberler, internet haber,son dakika haberleri, tv100 farkıyla takip edin. Sera ve ağaçları yanan kadınlar gözyaşına boğuldu. 26.05.2019 19:33 | son güncelleme: Antalya'nın aksu ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına lındı.

Antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb) soğuk hava deposu üretimi yapılan fabrikada yangın çıktı yangın haberleri. Haberler > türkiye haberleri > antalya'da yangın.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook